Keйт Мидълтън бе забелязана на балетно представление. Като трогателна и вдъхновяваща определи постановката.

В четвъртък принцесата посети представлението „Жизел“ на Английския национален балет в театър Sadler's Wells в Северен Лондон. След това публикува в мрежата Х, че постановката е била творчество в най-добрия му вид.

Кейт вече подготвя годишната коледна служба. Това събитие беше едва четвъртото, в което принцесата беше спомената в официалните отчети за кралските ангажименти от началото на годината.

Мидълтън получи нова титла от брат си Джеймс Мидълтън, тъй като тази седмица тя тихо се върна към задълженията си след химиотерапията.

Според информация на OK! по-малкият брат на принцесата на Уелс, който е разговарял със списание Hello, смята, че е „прекрасно“ да види бъдещата кралица, която е майка на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Според Джеймс Пипа и Кейт са „отдадени“ майки, които отглеждат семействата си.

Джеймс казва: „Беше прекрасно да ги виждам толкова отдадени и силни. Възхитен съм от това.“ Той добави: „Но когато става дума за собственото ти бебе, това е различно преживяване.“

Все пак той призна, че невинаги следва съветите на Кейт Мидълтън за възпитанието на децата. През октомври миналата година Джеймс и съпругата му Ализи посрещнаха сина си Иниго.

Източник: blitz.bg