Латинодивата Дженифър Лопес се пусна миналата седмица по бял бански от две части в рекламно фото за новата си малка алкохол – отбелязват таблоидите. 54-годишната певица и актриса изглеждаше сензационно, но предизвика доста въпроси у феновете си с това къде са изчезнали някогашните й сочни гърди. Явно усилените тренировки във фитнеса съвсем са ги стопили и красавицата днес е не по-надарена от 13-годишна тийнейджърка.

Белият бански на Дженифър Лопес беше от две части – триъгълна горна част и малко долнище тип „прашка“. По-късно холивудската звезда беше засечена на обяд в луксозен ресторант в компанията на съпруга си Бен Афлек. Изглежда, двамата влюбени се наслаждават максимално на лятото, а старият пияница не се притеснява много от отсъствието на гърди у жена си. Сиреч, не е от мъжете, които иронично се наричат „цицомани“ – коментират иронично таблоидите.

Спихнаха ли "бомбите" на Дженифър Лопес?

През април, тази година изпълнителката обяви, че пуска своя собствена марка алкохол - Delola, италианска компания за напитки, вдъхновена от крайбрежието

Сред множеството неодобрителни коментари един фен беше любопитен защо Дженифър Лопес е решила да пусне марка алкохол първо: като не пие, и второ - като се имат предвид предишните проблеми на съпруга ѝ Бен Афлек с високоградусовите напитки, заради които той многократно е попадал в рехабилитационна клиника.

Източник: „Уикенд“