Соня Колтуклиева разказа за интервюто си с Димитър Маринов!

Журналистката Соня Колтуклиева разговаря лично с българина, хванал Оскар в ръцете си - Димитър Маринов. Преди часове тя разказа за интервюто си в мрежат. Като шокира с историята за Камерън Диас и братята Фарели - споделена й директно от извора: [caption id="attachment_583121" align="aligncenter" width="300"]Димитър Маринов Соня Колтуклиева за разговора си с актьора Димитър Маринов[/caption] "На 3 февруари през нощта говорихме 1 час по телефона с Димитър Маринов, намерих го в дома му край Лос Анджелис. Беше много ядосан на Камерън Диаз, която пред медиите беше разказала “една идиотска история”.

В началото на кариерата си братята Питър и Боби Фарели имали навик да влизат на снимачната площадка, да си разкопчават дюкяните, да си вадят пенисите... И да изкрещяват: ”Хайде да го начукаме на този ден!”...

Камерън Диаз е изиграла главните роли в 4 филма на братята, станали прочути с комедиите си, всъщност, те я правят звезда. “Защо Камерън извади тази история точно сега, когато Фарели са на път да спечелят Оскар?! Те са мечтали цял живот да направят драма. И ето, получи им се със “Зелената книга”. Но повлияна от движението #MeToo, Камерън извади на показ тази младежка шега. От която никой не е пострадал, никой не е насилван... Да, случката е идиотска, но тя не може да бележи творчеството на тези двама уникални творци”. Е, както се видя, Камерън Диаз не повлия на академиците и те наградиха филма с най-голямото отличие за Холивуд", разказа Соня Колтуклиева.