Соня Колтуклиева твърдо подкрепя Елена Йончева!

Журналистката Соня Колтуклиева не спира да демонстрира подкрепата си към журналистката Елена Йончева. Ето какво публикува тя преди часове в профила си: [caption id="attachment_580607" align="aligncenter" width="300"]Елена Йончева Соня Колтуклиева изригна в защита на Елена Йончева[/caption]

"От стената на Любо Кольовски: АНТОН ТОДОРОВ-ШАЙКАТА ПАК ЛЪЖЕ!

Ето какво е казала днес Елена Йончева, цитирана от в. "19 минути":

"Не искам да коментирам Антон Тодоров, нито го слушам, нито го чета. Подала съм декларация и от нея се вижда за какво става въпрос", заявява журналистът и депутат Елена Йончева за в. "24 часа" по повод изявленията на бившия депутат от ГЕРБ по ТВ Европа.

Според него депутатката е придобила имоти за 1,2 млн. лв. Описала три апартамента - един, който е купила за 10 хиляди лева през 1986 г., и други два, заедно с гараж и магазин, придобити през 2006 г., срещу които нямало сума. "Става въпрос за апартаменти в блок, който е построен на мястото на къщата на дядо ми в “Красно село”. Това е къщата, в която е роден баща ми, в която се родих и аз. Дадохме я на фирма, която я събори и на нейно място построи блок, в който бяхме обезвъзмездени и аз, и майка ми, и брат ми”, обяснява Елена Йончева. В момента журналистката живеела под наем в “Драгалевци”, тъй като нейният апартамент не е приспособен за отглеждане на дете и куче. Йончева разказва още, че в живота си е взимала кредит само 2 пъти. Преди 10-ина години си купила къща в “Бояна” срещу ипотечен кредит в ДСК. Взела и потребителски от същата банка, за да я ремонтира и обзаведе. “След това обаче не можех да си изплащам кредита, затова продадох къщата и върнах всичките си задължения към ДСК”, обяснява тя. А с остатъка от парите от продажбата на къщата си купила обявените гори в Панчарево и Горубляне. "Ако са дали на Тодоров заповед да стреля по мен, какво да направя аз? Но как може един човек да клевети по този начин. Осъдих и Бойко Борисов, и ГЕРБ. Сега трябва да съдя за клевета всички един по един ли?", пита риторично Елена Йончева. Има си декларация и ако органите намерят нещо нередно, да предприемат мерки, откровена е тя. По повод новите твърдения на Тодоров за офшорки и фирми, свързани с КТБ, Йончева бе категорична: "За всичко има документи!" "Пак ще кажа - става въпрос за производство на филми и за закупуване на техника. Имам договор и той не е фиктивен. Това е съвместно дружество, което е регистрирано в България, данъците са плащани тук, сметката е открита в българска банка. Има БНБ, ДАНС, финансов контрол, които гледат в тези сметки да няма нечисти пари."

МОЯ БЕЛЕЖКА: Йончева би трябвало да потърси съдебна отговорност за бръщолевенията на тоя ренегат!", заяви Соня Колтуклиева.