Не е истина - кръстят се феновете и най-вече близките на Софи Маринова, разбрали, че любимката им пак се е върнала при Гринго. Е, това ако не е психопатия, здраве! При мъжа, който я спукваше от бой, че дори и ръката й счупи, но тя - йок, обичам го!

"Софка изби рибата в световния океан. За такава идиотия в психиатрията ще я вземат без да чака ред", категорични и бесни са нейни близки. Оказа се, че самият Гринго или Тодор Давидов, както е по лична карта, не е в Германия, а си е тук.

"Каква Германия, какъв затвор, луди ли сте?! Тук съм си", отсече самият той пред медии по телефона. След което затвори и не пожела да говори повече. Че със Софка са се събрали отново обаче е факт, потвърден от няколко независими един от друг източника.

Маринова, която скоро ще жени и единствения си син Лоренцо, издала, че много й се иска и на нея нова сватба. И най-вече неколкократно признавала, че си обича мъжа и туй то.

"Какво да направя, бе?! Обичам го тоя Гринго, да му опустее главата дано! С никой мъж не ми е било така хубаво като с него, знае как да си ме глези и как да си ме гали. А, че се караме, караме се, но то в коя влюбена къща няма счепквания за нещо?!", разсъждавала лудналата по Давидов Софка.