Софи Търнър призна, че раздялата с Джо Джонас е истински кошмар за нея. Актрисата, която преди дни официално проговори за развода им, направи доста шокиращи откровения пред журналисти. По думите й, по време на целия им брак непрекъснато се е чувствала като втора категория човек и едва ли не била придатък на музиканта. Причините за раздялата според нея са различия във възгледите им за съвместния им живот и няма никой, който да е трети във връзката им.

"Не, ние не сме се карали, нито сме имали проблеми. Просто Джо и аз бяхме приемани като част от групата "Джонас". Ние бяхме съпругите - група в групата - придатъци на звездите, а не хора със собствени кариери, личности и независими звезди. И въпреки че Джо никога не се е отнасял към мен по този начин, медийния натиск ме побъркваше. А след раздялата нещата станаха още по-зле. Имаше дни, в които не бях сигурна, дали ще се събудя. Бях в Англия, а той заедно с децата ни в САЩ. И не искаше да чуе за мен. Наистина мислех, че няма да издържа, но майка ми и адвокатите ми ме насърчиха да се боря", разкрива Софи.

Тя не коментира отношенията между нея и бившия й съпруг, но признава, че имат разногласия за децата са в основата на конфликта им. Смята се, че Джо е подал молба за развод, след като Софи е публикувала доста диви снимки от партита в Англия, докато снимала последния си проект там. И причината за раздялата им е проблемът с комуникацията помежду им.  В момента актрисата живее в дома на Тейлър Суифт, която я приюти с децата на Джо. Любопитен факт, още повече, че самата Тейлър е бивша на Джо Джонас...