Трепереща от страх е Софи Маринова, която не крие ужаса си от новината, че бившият й мъж е пуснат вече на свобода. Да, говорим за Тодор Давидов или прословутия Гринго, както е познат на всички.

Преди броени дни той е бил пуснат от пандиза в Германия, където търкаше наровете от есента на миналата година, заради побой на свой роднина на немска земя. Самият Тодор не пожелава да говори с никого след излизането си на свобода, а на въпрос по телефона от страна на репортери - дали е още зад решетките, само се изсмя: "Да бе, да...!" и затвори.

Ясно е, че Гринго по всяка вероятност ще бърза да се върне у нас, защото след затвора, работа в Германия едва ли ще си намери лесно. Знаем обаче, че Софи го остави и не само скъса с него, докато излежаваше присъдата си, но и си намери нов мъж.

"Много съм щастлива с него, много съм влюбена. Постоянно съм усмихната, спокойна една такава... Абе, хубавко ми е", смееше се доскоро Софка. Днес обаче не й е до смях и признала на близките си хора, че е ужасена.

"Какво ще правя, ако Гринго ме намери?! Защото той ще ме търси. Знам ли го какво ще прави, може да ме смаже от бой. Той си е такъв, понякога е много агресивен", обяснява Софито.