Софи Маринова взе 150 лева за минути и вече държи рекорд с попфолк бранша

Софи Маринова вече държи рекорд в попфолк бранша за най-висок бакшиш взет за най-кратко време. Гласовитата певица сподели клипче от участие в ресторант в Слънчев бряг, в което се вижда как само за 1 минута и 38 секунди вече е със 150 лева напред.

Благодетел от Лондон

Благодетелят й е млад мъж от Лондон. Или поне такова е впечатлението, защото тъкмо за господин от английската столица Софи отправяше поздрави при всяка взета банкнота. Петдесетолевките се изпречваха демонстративно пред микрофона на поп фолк изпълнителката с всеки висок тон. И двете Софи взимаше с лекота, писа "Уикенд".

Поздрав

"Моето сърце плаче пак за теб, плаче и се моли то да си вечно с мен, завинаги, моя любоооов, Данчо Лондон", пее Софи, като умело вмъква поздрава в песента си "Плачещо сърце", известна и като "Мое слънчице". [caption id="attachment_677486" align="aligncenter" width="285"]Софи Маринова изкара рекорден бакшиш за минути сн. Инстаграм Софи Маринова изкара рекорден бакшиш за минути сн. Инстаграм[/caption] Накрая Софи реши да изпее за господина от Лондон "една мъжка песен", както обяви, но не стана ясно коя, тъй като бе в края на клипчето. Така че остава мистерия какъв бакшиш заслужено е прибрала поп фолк изпълнителката до края на вечерта, предават от hotarena.net.