Чаровната и буквално култова Софи Маринова си е заслужила тези епитети отдавна. И не спира да ги затвърждава с всеки изминал ден. Както знаем, тя скоро ще жени сина си Лоренцо, а снаха си - или по-точно бъдещата си снаха, обожава.

Софито се гордее с младото момиче, което е съученичка на Лоренцо, дотам, че се похвали на цялата страна, че девойката е още девствена. И така - чиста и неопетнена, тя щяла да се врече на своя Лоренцо.

Дотук всичко е добре и дори чудесно, но... Софчето се разбъбрила пред близки свои приятели, които я подбъзикнали за това как издържа синът й без интимни контакти и то точно в тази възраст, когато хормоните му удрят в тавана.

"Ааа, той Лоренцо си знае - годеницата не се пипа, чисто е момичето и невинно, няма да я позори. Първо ще си се оженят, а после ще му дойде редът и на това - както си подобава. Ние си имаме обичай, циганите и много държим булчето да е честно. А като толкова му се прииска на Лоренцо, има си жени за тая работа. Аз не съм проста и не казвам, че и той е неопетнен... но мъж и жена са различни неща", обяснявала култовата Софка.

Без да се замисля, че тези новинки могат да достигнат до ушите на снахата и да стане мазало. Други пък са убедени, че източниците, които предават думите на Маринова, са лъжци и говорят измислици, за да си правят шеги с нея и обичаите им.