Сияеща от щастие е чаровницата Софи Маринова, която не изтрая да се похвали пред цялата страна, че ще вдига сватба. Но този път не своя, а на сина си Лоренцо, който вече поискал ръката на избраницата си. Певицата сподели новината пред Цитиридис, а усмивката й зарази зрителите.

"Ще си женя Лоренцото, много се радвам. Ще му направим годеж за чудо и приказ, такъв - наш си, ромски. Той самият ми вика - искам годеж, ама цигански да е, с ядене и пиене, с много музика", смее се Софито.

Софи Маринова цъфти: Ще си женя Лоренцото! (синът й падна на колене пред красивата Мария - СНИМКИ)

Оказа се, че Лоренцо предложил брак на своята любима Мария в Дубай, където заминала и самата Софи, но седмица по-рано. Певицата имала навика да ходи сама в Дубай, за да се откъсне от всичко и да си почине на воля. След няколко дни при нея отишли синът й и гаджето му, а масрафът, разбира се, бил за нейна сметка.

"Направихме си частно сафари и на това сафари той й предложи да се женят, а тя прие. От малки се знаят с Мария, много хубаво момиче е и се радвам, че тя ще ми бъде снаха", бъбри Софка.

Разбира се, в ефир се показа снимка на щастливите бъдещи младоженци и наистина се видя, че снахата е чудно красива девойка. Дано само Лоренцо да й бъде верен и да не прави простотиите на малкия брат Стораро - Емрах, коментират в мрежите.