Младото гадже изпи целия мозък на Софи Маринова, която докара феновете си до шок. Хората директно я питат какво се е случило, това наистина ли е тя и защо се е докарала на извънземно...

Реално са прави. Софи Маринова не прилича на себе си, на тази, която всички харесвахме и обичахме заради натуралния й чар и визия. Наскоро тя чукна 47 лазарника и явно е решила, че трябва да спре възрастовите промени по всички възможни начини. Колкото и нелепи да я правят да изглежда.

Софче, полудя ли, бе: Софи Маринова заприлича на извънземно! (Виж как се окепази заради гаджето - СНИМКИ)

Софчето си е харесала дерматолог, при когото оставя луди пари, за да я подмлади и разкраси, но я съветваме да си потърси друг. Това е общото мнение и на последователите й в нета, които едва я разпознават вече.

Софче, полудя ли, бе: Софи Маринова заприлича на извънземно! (Виж как се окепази заради гаджето - СНИМКИ) - Снимка 2

Както се вижда, Маринова си е уголемила устните, минала е на помпане със силикон в бюста, слагала е и филъри в скулите. Всичко това, съчетано и с филтри в телефона, които са ползвани пет за четири, прави картинката едновременно смешна и гротескна.

"Софке, като си туриш филтрите, барем иди до огледалото и се погледни, а после погледни и обработената снимка. Ако решиш, че имаш и минимална прилика с реалността, пускай я. Иначе я трий или си я остави за собствено гледане", приятелски я съветват в нета.