Снимка то детските години на светския лъв – лорд Евгени Минчев, взриви мрежата. 

Тя бе показана лично от него. На фотоса, Минчев е с родителите си. 

Поводът, поради който се върна толкова назад във времето, в което е бил едва на 3-4 години, е рожденият ден на майка му – Лула. 
По неин адрес, той казва, че е девойче от село Баня, която го е отгледала и възпитала по начина, по който е могла. Споделя в социалната мрежа Фейсбук, че по онова време винаги имал по 12 стотинки в джоба си всяка сутрин – 6 за баничка и още толкова за боза. Твърди, че за онези години си било истинско богатство.

Не се наема обаче да каже дали е бил добър син. Твърди, че си спомня често за покойната си майка и пали свещи в църквата за мир на душата й. Категоричен е в едно, че майките са кралици и са по-вечни и от най-вечните. 

Почитателите на Евгени Минчев са наясно, че е роден в Златица, а след като бива осиновен, голяма част от детството му преминава в Пазарджик. Там живее изключително бедно със семейството си в циганския квартал на града. Записва се във военно училище, но го напуска преди да завърши и заминава за София, където отначало чистил входове, за да се препитава. 
Източник: lupa.bg

Снимка от детските години на лорд Евгени Минчев взриви мрежата (ФОТО)

Снимка от детските години на лорд Евгени Минчев взриви мрежата (ФОТО) - Снимка 2

Снимка от детските години на лорд Евгени Минчев взриви мрежата (ФОТО) - Снимка 3

Снимка от детските години на лорд Евгени Минчев взриви мрежата (ФОТО) - Снимка 4