Свикнали сме да гледаме Дара изписана като кукла, но... !

Снимка на фурията Дара мигом разсъни феновете й в нета и доведе до луди коментари. И не, този път не, защото тя блесна още по-провокативна и изкусителна, а точно обратното. Дарина Йотова, която сме свикнали да ни се показва изписана и изрисувана като същинска кукличка, лъсна натюр - без капчица макиаж. Е, точно това разсмя едни и опули други.

На фотото, освен че е без грим, Дара е направила и физиономия, очевидно говори с някого в момента на снимането. И, разбира се, изглежда далеч от перфектното. "Леле, това тя ли е?! Ще си лея снаряд, не куршум. Прилича на лелка на тази снимка направо. Всичко е лъжа и измама в този живот, особено родните "хубавици", пише потребителка в нета.

Други също не пропуснаха да нахейтят Йотова и да й се присмеят, но истината е, че това е съвсем логично и нормално. Малко са дамите, които нямат видима разлика във вида си със или без макиаж по лицето, затова и индустрията процъфтява. Затова и не са малко онези, които защитиха певицата от обидите.

"Вижте се първо вас, а после говорете и плюйте! Готино си е момичето и евала й, че излиза естествена и се държи човешки, а не като всяка втора селска пача, дошла да дири богат чичак у столицата. Аман от комплексирани патки и браво, Дарче", подкрепят я на свой ред верни последователи.