Анджелина Джоли, която  има 6 деца, трите които са родени от нея, а другите 3 осиновени, често прекарва време с наследниците си. Актрисата може да бъде видяна на разходка с някое  от децата или пък да пазарува.

Преди ден холивудската знаменитост заведе на ресторант 19-годишния си син Пакс и сестрите му Шайло и Захара. Папараците не пропуснаха да щракнат звездното семейство,  феновете веднага започнаха да коментират тоалетите на момичетата.

Снимаха Шайло и Захара на Джоли на ресторант в Ню Йорк (Тоалетите им ще ви изненадат – Снимки)

Двете щерки на Джоли изглеждаха доста странно, особено в тандем една до друга. Захара, която е от африкански произход бе облечена  с черна рокля с тънки презрамки, досущ като възрастна жена. Наметната бе с плетена жилетка, която според някои развали модерния образ на девойката.

Снимаха Шайло и Захара на Джоли на ресторант в Ню Йорк (Тоалетите им ще ви изненадат – Снимки) - Снимка 2

А Шайло изцяло бе заложила на момчешкия стил, към който се завърна пред месеци. Момичето бе обуло безформени дънки, маратонки и суичър с огромна качулка. И от далеч приличаше на момче.

Снимаха Шайло и Захара на Джоли на ресторант в Ню Йорк (Тоалетите им ще ви изненадат – Снимки) - Снимка 3

А помните ли я какъв фурор предизвика преди година, когато се появи на събитие като млада дама в красива вечерна рокля. Това обаче е в миналото и към днешна дата Шайло се върна отново към мрачния си период и се подстрига нула номер.

Самата й майка трудно може да се нарече модна икона, когато не е на червения килим. Актрисата крие прекалената си слабост под внушителни качулки или се увива в широки палта дори през лятото.

Снимаха Шайло и Захара на Джоли на ресторант в Ню Йорк (Тоалетите им ще ви изненадат – Снимки) - Снимка 4

Този път известната личност бе обула чорапогащи с телесен цвят, които разкриха слабите й като  клечки крака.