Снежана Макавеева теши мъката си по починалия си домашен любимец – питбула Кари, с пътувания. Кучето издъхна от старост и актрисата още не може да го прежали, но гледа да се разсейва, като обикаля напред-назад с приятели. Наскоро тя посети родното Черноморие, а последно беше във Венеция с колеги, сред които и актрисата Невена Бозукова – Неве.

 

В тийнейджърските си години имала сериозни перипетии в Италия. Заради напиване с приятели, последвано от пиянски изцепки в центъра на Милано, била задържана. Затворът й се разминал само защото била непълнолетна. За сметка на това веднага я депортирали в България.

 

По това време акълът започнал да й идва и проумяла, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и в крайна сметка получила диплома за средно образование. След това от първия път била приета в НАТФИЗ и нищо чудно, имайки предвид каква луда глава е.

 

Снежана Макавеева прави опит да излезе от траура с пътуване до Ботуша

Още от ранна детска възраст Снежана била бунтарка и с чепат характер. Единствено кучето й Кари можело да я разтопи. След като изгубила домашния си любимец, актрисата решила, че е време да започне нов етап от живота си и да поулегне малко.

 

Преди пет години като по чудо оцеляла в автомобилна катастрофа и е благодарна на Господ за това. Причина за инцидента станал аквапланинг. Благодарение на факта, че автомобилът й бил със странични въздушни възглавници, оцелели всички пътуващи в него. Дори полицаите и медиците, пристигнали на мястото на инцидента били изненадани, че им няма нищо.

 

Случката я накарала да преосмисли ценностите си за пореден път и се зарекла повече да не се тормози с битовизми и да не вини обстоятелствата, а сама да ги създава. Преди години мечтаела до 25-та си година да е омъжена и с деца, но животът я отвел в друга посока. На 33 години тя все още не е открила голямата си любов.

Категорична е, че е много важно човек да не спира да гони мечтите си.

Източник: Уикенд