Четвъртото си дете роди наскоро Антоанет Пепе - снахата на Нели Атанасова и Александър Сано. Този път бебето е от половинката й Иво Карамански, синът на Нели, който отдавна е приел трите й други деца като свои.

Няма да се учудим обаче, ако Пепе продължи да ражда, а причината за това е начинът, по който се хвали, че е многодетна майка. Тя не просто показа децата си в мрежата, а над главата на всяко едно написа годината му на раждане. Нещо, което се стори преиграно и дори смешно на много потребители в нета.

"Какво ги е описала по години, все едно някакво фабрично производство рекламира. Това деца ли са, или модели на автомобили?! И тая изкука в манията си да се прави на инфлуенсър и да си мисли, че някой силно се вълнува от нея и живота й", пишат в нета.

Явно обаче Иво Карамански е така хлътнал, че ще приеме всяка изцепка и налудна постъпка на изгората си. Близки до него са го предупреждавали да внимава с Пепе, която не само е по-възрастна от него с цели 7 години, но и има твърде богат опит с мъжете. Доказателство за това са трите й деца от различни мъже, двама от които са носели името Филип.

Нели Атанасова и Сано обаче я приеха за част от семейството си още преди години, с което показаха, че са широко скроени личности.

Източник: Crimesbg.com