На фона на вихрещата се криза, снахата на Ахмед Доган – Памела, пръсна луди пари и то за прищявка.

Запознати издават, че Памела попиляла 10 бона за тържеството си по повод 27-я й рожден ден. Тя е посрещнала гостите си в едно от най-популярните столични заведения, украсено за специалния ден с цветя и балони. 

Кадри от тържеството се появиха в уебпространството. На част от тях позира и синът на почетния председател на ДПС. Обикновено съпругът на Памела – бизнесменът Демир Доган избягва да е под светлините на прожекторите.
 
За личния си празник Памела, която от месеци насам ръководи собствена модна линия, е избрала бяла дантелена рокля, струваща точно 365 лв. Дължината на тоалета й е над коляното, като акцент са дългите ръкави, украсени в краищата си с пера.

Дълбокото й деколте щедро показвало силиконовия бюста на брюнетката, която неотдавна се подложи и на ринопластика. Изненадваща подробност за голяма част от последователите й – от една страна, защото острите й черти бяха приемани като чар, а от друга – заради възрастта й.

Очевидно младата дама не изостава от модният тренд и също се подлага на тунинг. Прави впечатление, че е подкъсила и косата си, което отново е в тон с модните тенденции.
Източник: Галерия 
 

Снахата на Доган попиля луди пари за рожден ден