Изглежда снахата на Ахмед Доган – Памела е напът да обяви състезание на снахата на Добромир Гущеров – Светлана.

Памела е споделила пред последователите си в социалните мрежи, където е особено активна, че двамата със съпруга й Демир Доган планират още една рожба. Третото дете е планирано за следващата година. 

Двойката са решили да си дадат малко време, за да може Ноел да поотрасне малко, че да се занимават с поредното бебе в семейството. 

Припомняме, че синът на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган – Демир Доган и щерката на футболния мениджър Николай Жейнов – Памела, са родители на две деца. Първородният им син Адмир скоро ще навърши 4 години. Той е кръстен на Ахмед Доган, но носи само една от буквите му. През март миналата година двойката се сдобиха и с дъщеря, която кръстиха Ноел. Тя е кръстена на дядо си по майчина линия – Николай.

Припомняме, че Памела и Демир си казаха заветното „Да“ на 10 октомври 2020 г., а младоженската фотосесия стана обществено достояние две седмици по-късно. Двамата вече имат изготвен план за увеличаване на фамилията, за изпълнение на който се грижи основно булката. 

При все, че не се занимава с готвене и домакинска работа, отглежда сама наследниците си и не се нуждае от услугите на бавачка. Помагат й нейната майка и съпругът й. 
Въпреки, че Демир често пътува, успява да намери време и за семейството си, когато е у дома. Памела често пъти го хвали, че е невероятен баща и не бяга от отговорност.

Неотдавна тя призна, че синът на Ахмед Доган пръв е попаднал в плен на любовта, докато нещата при нея се случили по-бавно. Качествата му, които я пленили били неговият остър ум, комуникативност и пробивност. Официалният им брак дойде след двугодишно съвместно съжителство.

Памела, която често се увлича по естетическите корекции споделя, че когато се сдобият и с трети наследник неминуемо ще й се наложи да потърси бавачка. Причината, поради която нямат бавачка към днешна дата е, че и двамата със съпруга й имат проблем с доверието и не могат да поверят децата си на чужд човек. 

И двамата обаче си дават ясна сметка, че няма да успеят да се справят сами, когато на бял свят се появи и третият им наследник и ще им се наложи да потърсят услугите на бавачка.
Източник: Уикенд
 

Снахата на Ахмед Доган изглежда се конкурира със Светлана Гущерова