Главното посмешище на интернет Боби Манекена се закани на всички, които му се гаврят, че щял да ги осъди. Мъжкото пиленце от Монако дори се изрепчи, че вече бил дал на адвокатите си хиляди потребители, позволили си да качват мемета и бъзици с него и “съпругата” му Нина. “Да се знае кой кой е!”, съвсем сериозно заплашва той, а под поста му за секунди се появиха стотици хилещи се човечета и още повече хейт по него и половинката му. В изявлението си той сто пъти повтаря, че никога през живота си не е работил и цял живот е бил баровец. Медиите, които искат са пишат за него пък първо трябвало да му поискат разрешение, реди нашенецът.

 

Напънът да налага цензура онлайн веднага предизвика нова буря от закачки и колажи в инстаграм, а шегобийците дори претоплиха стария виц за каубоя, който влязъл в бара с два патлака и се провикнал: “Ще убия всеки, който е спал с жена ми”, а от масите му отвърнали: “Нямаш толкова патрони, пич”.

 

Хвалбите на Боби Манекена и жена му Нина, че са първи приятели с Филип Плейн пък роди предположение, че световно известният дизайнер е на път да си извади ограничителна заповед срещу натрапниците.

Вече дори малцината, които не ползват инстаграм разбраха, че Пиленцата от Монако не са никакви баровци, а обикновени черноработници на Лазурния бряг, които са принудени да чистят кенефи и да развозват треторазрядни туристи от летището. В което, разбира се няма нищо лошо ако Боби и Нина не бяха решили да разправят на лековерните нашенци легенди за несметното си богатство.

 

Нелепата им визия, селяндурски акцент и просташко поведение заслужават не само присмех, но и сериозно порицание задето унижават България и българите зад граница.

Ние все пак пожелаваме успех на Пиленцата в съдебната зала, която със сигурност няма да побере всичките свидетели, дошли под клетва ще потвърдят, че тези двамата са срам за страната ни и посмешище на интернет пространството.

Източник: crimesbg.com