Албена Вулева се снима на плажа и явно това трябва да е доказателство!

Албена Вулева разсмя потребителите от сърце. Устатата водеща на някогашното "Сигнално жълто" се снима от плажа в Кипър, където работи всяко лято от вече няколко години. Знаем, че Албена припечелва в тамошен хотел, а мнозина я емнаха, че се е превърнала в обслужващ персонал. Тя обаче не дава и да се издума като вбесено отвръща, че видиш ли, била на ръководна позиция там.

"Обслужващият персонал ще има ли такива снимки?! Ще се пече ли така?!", риторично пита Вулева над фотосите и точно с това накара десетки да я скъсат от бъзици. "Ти какво, ма?! Искаш да внушиш на хората, че чистачите нямат свободен ден и не могат да се опънат на пясъка ли?! Много си зле! С какво едното противоречи на другото", пишат в нета потребители.

Явно Албена държи на старите си лаври от времето, когато се водеше журналист и егото не й дава мира някой да я счита за част от "простолюдието". Но е факт, че един снимки от някакво си плажче, далеч не доказват дали човек е шеф на банка, или метач. Също така прави впечатление, че Вулева отново е сама, без мъж до нея.

Помним, че единствената й сериозна връзка приключи преди години и беше с фитнес инструктор, с когото Вулева живееше дори под един покрив. Какво и защо стана с тях после обаче, не се разбра. Фактът е, че бившият й срещна друга, с която предпочете да продължи живота си, а не с Албена. Защо ли?!...