Ивайла Бакалова с пръстен за 30 000 евро!

Ивайла Бакалова е в трескава подготовка за сватбата си. Миската досега ревностно е пазела личното си пространство, но сега вече е дала гласност на щастието си. От дни тя обикаля бутици в Дубай и Лондон, за да си избере сватбена рокля. [caption id="attachment_552549" align="aligncenter" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова блесна с пръстен за 30 000 евро[/caption] Но в един момент решила да се довери на български дизайнер. Така щяла да спести някой лев, а и булчинската й премяна да бъде направена по неин вкус. Ивайла живеела луксозно, но не и разточително. Тя имала трудно и бедно детство, затова ценяла парите. Поради това тя била известна с пестеливостта си. Ивайла Бакалова мразела да живее в кредити и заеми. „Имам един хубав живот, но в никакъв случай не мога да заявя, че харча милиони”, често казвала моделката. Навярно заради това пословичната стиснатост на бъдещия й съпруг ресторянтьяора Веселин Денков, с прякора Веско Брадата не я дразнела. Бизнесменът бил известен сред хайлайф обществото като скръндза и имало доста шеги по този повод по негов адрес. Бакалова обаче имала различно ммението за него от това на останалите. Според нея той не обичал да парадира с финансови възможности и използвал средствата си разумно. „Този ориенталски прийом да се харчи показно е типичен за нашите ширини, но не и за добре възпитаните и наистина богати хора в чужбина.

Там такова фукане с марки, коли и къщи просто няма. Животът се измерва с различни неща от това какво сме си купили от бутиците и за колко. Човекът до мен изобщо не е стиснат”, защитавала го миската.

Освен това бъдещият й съпруг не се държал с нея като с трофей, а я уважавал като бизнес партньор. Тя се радвала, че той се отнасял към нея като към еманципирана жена и няма нужда да я дундурка като пластмасова кукла по курорти и бутици. Оценявал интелекта и амбициите й да продължава да работи за своите собствени проекти. „Това е смисълът на едно пълноценно партньорство – а не когато единият от двамата приема, че е повече от другия заради моментни финансови възможности. Парите не са нищо повече от ресурси, с които да си осигуриш удобства и повече възможности да правиш това, което обичаш. Но никога през живота ми те не са ми били самоцел и няма да станат”, разсъждавала Бакалова. Все пак мъжът до нея можел да си позволи да я глези. Той вече й подарил красив пръстен с огромен диамант на стойност 30 000 евро.