Ексцентричната светска звезда и богата наследница Парис Хилтън се похвали в социалните мрежи, че е станала майка за сефте. Ако трябва да бъдем честни, тя не обяви дали сама е износила детето, или е разчитала на сурогатна майка. Тъй като никой не е виждал русата палавница бременна, според повечето светски хроникьори става дума за „утроба под наем“.

Богатството на Парис Хилтън се оценява на около 300 млн. долара. Съпругът й Картър Реум, който е неин връстник, има дете на 10 години, което е виждал вероятно веднъж.

„Ти вече си обичан отвъд думите“ – написа многозначително Парис над фотоса, на който държи мъничка бебешка длан. Нейната ръка, естествено, е с идеален маникюр, коментират светските наблюдатели. Милионерката добави и синьо сърце към поста, което накара мнозина да заподозрат, че бебето е мъжка рожба.

Смахнатата Парис Хилтън се прави на мама

Що се отнася до сурогатството, Парис Хилтън вероятно е била посъветвана от близките си приятелки – известните бръмчалки Приянка Чопра и Ким Кардашиян, да не си разваля фигурата, когато може да си позволи да наеме друга жена за тази цел. Нямаме данни за реакцията на таткото Картър, но ако съдим за отношението му към първото му дете, родителството не е от най-изявените му чувства.

Източник: „Уикенд“