Няколко години минаха от гибелта на любимия й Иван Ласкин, но Алекс Сърчаджиева така и не спря да мисли за него и да тъгува. И да брани паметта му от хорските приказки, че видиш ли, трябвало да си живее живота, защото Иван сам си бил избрал съдбата с пиенето.

Факт е, че Ласкин страдаше от алкохолизъм (сам го призна дори в ефир), който му докара цироза, но той правеше няколко опита да се откаже. За жалост безуспешни, тъй като това е заболяване на психично ниво и е много трудно да се преодолее.

Но Алекс намери сили да продължи напред и се отдаде на детето си - порасналата чаровница София и на работата. Моноспектакълът й се радва на нечуван интерес и любов от страна на зрителите, защото актрисата не играе. Тя е себе си там и е невероятно истинска.

А на въпросите на хората кога най-сетне Сърчаджиева ще си хване нов мъж, защото е млада, красива и трябва да бъде щастлива, Алекс отговори взривяващо. Тя призна, че вече има нов мъж до себе си и да, той я прави щастлива.

"Живеем заедно от известно време, а той се казва "Аскеер". Е, вярно е, че не говори, но мога винаги да му споделям всичко и ме кара да се чувствам добре", смее се закачливо Александра, чието сърце си остава изцяло предано на голямата й любов.

Източник: Crimesbg.com