Тя беше сама дълго време, но това изобщо не й пречеше. Галина Курдова или Галя от "Каризма" винаги е живяла с мотото, че далеч по-готино е да бъдеш сама, отколкото да си "зле придружена". И ето, че съдбата й се усмихна като я срещна с настоящия й приятел.

Той се казва Алексей, а тя се осмели да го покаже публично снощи за първи път. Явно е преценила, че той е издържал "тестовете", с които го е изпитвала и да, той е мъжът за нея. Дано!...

Случи се: 45-годишната Галя от "Каризма" най-после си намери мъж! (ще се женят ли с Алексей - СНИМКИ)

Двамата живеят заедно в Лондон, където Галка се установи веднага, щом с Миро от "Каризма" приключиха и дуета, и отношенията си. Там тя работеше в съвсем друга сфера, беше в агенция и се справяше добре. По едно време имаше връзка с цветнокож симпатяга, но не беше нищо сериозно и се разделиха.

Случи се: 45-годишната Галя от "Каризма" най-после си намери мъж! (ще се женят ли с Алексей - СНИМКИ) - Снимка 2

Не е ясно откога Галя и Алексей са заедно, но близки до нея подшушнаха, че май ще стане дума и за сватба. Идния месец Галка ще чукне 45 лазарника и ако иска да има дете, вече й е време, че и даже се е забавила...

Случи се: 45-годишната Галя от "Каризма" най-после си намери мъж! (ще се женят ли с Алексей - СНИМКИ) - Снимка 3

Тя обаче никога не е казвала, че иска брак и деца, така че няма да се учудим и ако е решила да живее с мъжа си просто така - на семейни начала, без риск да си омръзнат или да се гледат като собственост.

Всъщност така направи и журналистката Мира Баджева, която мина 50-така. Чаровната Мира отдавна заяви, че не иска да ражда и иска да живее свободно и необвързано.