Крехката, възпитана и деликатна Райя напусна изненадващо за мнозина "Ергенът" снощи. Изненадващо бе за зрителите и за останалите участнички, а за нея беше нещо много повече - това беше шок. Пролича си и от първоначалната й реакция - очите й се ококориха и тя сякаш изгуби дъх, а после го призна и откровено пред камерите.

Преди да й размаха червения картон, Евгени Генчев беше на лична среща с нея по време на вечерното парти. Двамата си поговориха, но на пианиста му направи впечатление, че Райя е доста по-свита и затворена от останалите. Явно с целия си мозък, той помисли, че тя е задръстена, коментират гневно потребители.

Сломи го: Деликатната Райя разкри горчивата истина за Евгени Генчев след "червения картон" снощи! (виж тук + СНИМКИ)

Самата Райя, която е инструктор по йога и пътешественик, не сдържа сълзите си и призна, че е като разбита, защото наистина е усещала нещо истинско към Евгени. Но, за разлика от нахалните и нагли конкурентки, не тръгна нито да му се лигави, нито да му се обяснява, нито да го целува в изстъпление.

"Очевидно Евгени е от мъжете, които искат точно това. Искат жените да им се подлагат на тепсия. Очевидно той не е бил моят човек и снощи осъзнах това", казва Райя. А зрителите буквално го попиляха след избора му.

"Да махнеш това интелигентно, стойностно момиче и да оставиш или живи пачи, или ревящата лицемерка Крисия... трябва да си адски тъпо парче, бате. Язък ти за талантите", насметоха го в нета.