Тузарският джип на Галена й е подарък и струва около 60 бона!

Фолк дивата Галена остана без скъпарското си возило. Лъскавият джип на „Певицата на годината” BMW X6 бе откраднат непосредствено зад Мол-а, който се намира на булевард „Цариградско шосе”. Опънатият черен джип е бил паркиран в близост до квартал „Полигона” в столицата. Звездата на „Пайнер” влязла да пазарува и когато се върнала колата й я нямала.

Както твърдят органите на реда изпълнителката на „Пак ли” най-вероятно е била зорко следена няколко дни преди да бъде свита нейната кола. Изпънатото возило е изчезнало преди две седмици и оттогава няма никаква информация за извършителите на престъплението. Супермодерният джип струва сто и шейсет бона. То има за поп фолк изпълнителката сантиментална стойност. Тежкарската кола е подарена на фолк дивата от мъжа до нея Галин Атанасов, след като тя се връща от обиколката си зад граница. През 2011 година чалга фурията прави турне в САЩ и при прибирането си на летището я очаква огромна изненада. Галин Атанасов й купува за подарък въпросния джип, обвит в червена панделка.

[caption id="attachment_404624" align="alignright" width="225"]Скъпият джип беше подарък на Галена от любимия й Галин Скъпият джип беше подарък на Галена от любимия й Галин[/caption]

Мълвата носи, че преди време нейния възлюбен бизнесмен Галин бил нарочен, че точи незаконно ток за имението си. Той има заведение в старовремски тип наречено Калоянова крепост в Арбанаси. За развлекателното си заведение и хотелския комплекс служителите на „Енерго про” от старопрестолния град са обвинили половинката на Галена, че е свързал жицата и не си плаща консумацията на електроенергията. Галин обаче бил безкрайно възмутен и позовавайки се на охранителните камери се заканил да съди обвинителите си.