Елена Паришева е на кръстопът!

Пред сложна дилема и буквално на кръстопът е изправена Елена Паришева след завръщането си в България. Знаем, че тя и семейството й се преместиха у нас след трансфера на Ивелин Попов в отбора "Левски". Преди това те живяха близо десет и повече години в Русия, където Попето играеше.

Елена е сред малкото, да не кажем единствената певица, която се отказа от кариерата си, докато беше на върха на славата, за да се посвети на мъжа, когото обича и на дома си. Преди много години тя предпочете да се превърне в домакиня, която подкрепя любимия, тотално загърбвайки себе си и собственото си его.

Паришева се отдаде на Попето, на децата, на дома, но за огромен късмет Ивелин Попов също излезе читав мъж, който остана с нея и я обича и до днес. А не я смени за някоя по-млада, нова и атрактивна гърла, както става често и не само у нас. Днес обаче, когато е отново в България, Елена се е замислила дали да не се върне към пеенето. Това разкриха нейни близки.

Истината е, че приятели я съветвали да помисли и за себе си, а Попето леко се дърпал, защото свикнал тя да е винаги до него и семейството им. Каквото и да реши Паришева обаче, предполага се, че мъжът й ще я подкрепи. "Най-малкото, защото й го дължи за всички тези години, които тя посвети само на него", коментират източниците.