Милионерската снаха (не казваме съпруга, защото свекърът ги издържа) Светлана Гущерова се показа след разкрасяваща процедура. Поредната и доста скъпа също така. И от Марс да пада някой, ще е наясно, че да влизаш по няколко пъти месечно в кабинета на естетичния си хирург и дерматолог, хич не е евтино. Но пък си струвало... уж.

Да, казваме "уж", защото едно са обработените с хиляда филтри снимки в Инстаграм и съвсем друго реалният ти вид в живота. Потребители останаха откровено смаяни от визията на Светлето, която от години е забравила как я е родила майка й, защото цялата й физиономия е сменена. Изцяло и брутално.

След всяка процедура по-сбръчкана става: Как е възможно това, Светлана Гущерова?! (СНИМКИ)

Само че, ето ти куриоз - колкото повече се разкрасява, толкова по-сбръчкана и изкуствена става. Потребителки се шашнаха от снимката, на която Светлето е уж без грим в кабинета на дерматоложката си за ентата процедура по подмладяване, но... около очите й се виждат сериозно дълбоки и дълги бръчки.

Да не говорим, че като цяло лицето й е подпухнало и с видимо изморена кожа. Защото може да го блъскаш с колкото си пожелаеш филъри, нали си плащаш, но кожата има "предел на търпение", след което просто ти казва - край и спихва като спукан балон.

"Защо не спре тази жена, бе?! Не вижда ли, че сама се прави на жената на Франкенщайн?! Но нека, ако продължи така, на 50 ще е задминала Донатела Версаче по чар", коментират в нета.