Бясна е меко казано! Илияна Раева е в ступор и едва се удържа от гняв, след като вчера, съвсем изненадващо и ей така, от нищото, голямата й дъщеря Славея Сиракова обяви годежа си в мрежата.

Славея показа пръстена и романтичната вечеря, на която никому непознат до момента мъж й предлага да се оженят. И тя, разбира се, казва ДА. Сценката се разиграва на Бали, където двамата са на почивка, но кой е въпросният още не се знае.

Прави впечатление, че мъжът е на средна възраст, определено не е спортна натура, а и бижуто не е от най-скъпите. Не, че това е от съществено значение, разбира се, щом Славея го обича... Родителката й Илияна Раева обаче явно е на друго мнение и дори не хареса снимките на дъщеря си - нещо, което иначе никога не пропуска.

"Да си седи в Бали и да не ми се мярка скоро пред очите, че не гарантирам за себе си. Поредният неудачник, който ще й съсипе живота, а оттам и тя моят. Всичко е на моята глава после", беснеела Раева, а Наско Сираков се чудел как да я успокои. Самият той е по-склонен да приеме решението на дъщеря си, ако е щастлива.

Знаем обаче, че Славея досега е налитала все на "китки". Първо с покойния вече п@рно актьор Алекс Ломски, после с бащата на дъщеря си - Иван Борисов, с когото се разделиха след раждането, а сега и това... Е, дано поне третия път да е нацелила верния мъж.

Източник: Crimesbg.com