Феновете на Андреа се притесняват за психиката й!

В тежка криза и дълбока депресия е изпаднала Андреа. След чутовния скандал, която самата тя предизвика, разкривайки, че Кубрат Пулев има незаконно отроче, певицата се е сринала напълно. Признанията й са факт само от ден, но явно Теодора е знаела всичко поне седмица по-рано като се е чудела как да постъпи и как да се съвземе от шока.

Това всъщност обяснява и невижданото й до момента изчезване от мрежата. Последният пост на Андреа във Фейсбук е от 22-ри този месец - нещо, което просто не е било досега. Тя е известна с високата си активност в нета, която след раздялата с Пулев стана още по-видима. Преди да научи за детето му тя седмици наред пускаше свой стари снимки, както и такива в компанията на боксьора.

Видно бе за всички, че Андреа още вехне по Кубрат, а някои дори я бъзикаха, че няма да си върне гаджето като не спира да жали публично за него и любовта им. Е, очевидно целта й наистина е била такава, но новината за неподозираното отроче я е ударила в земята. Певицата не е на себе си като липсата на обичайните й постове говори, че тя вероятно има нужда от психологическа помощ.

"Нейното вече не приличаше на любов, а на зависимост от Пулев. Той си кара пет за четири и си живее живота, а тя... спомени ли спомени за щастливите им години. Дано не затъне още повече в тези пагубни чувства и не направи някоя дивотия, пък ако щеш и да се хване за чашката. Да приеме веднъж и завинаги, че с Кобрата беше дотук и да продължи като адекватен човек", коментират в нета.