Черната Златка призна, че вероятно ще потърси помощта на психолог

След сполетялата я трагедия, Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка се обясни в любов.

Черната Златка поздрави любимия си Мирослав, който е рожденик като си пожела да я обича още повече. Веднага след това обаче плеймейтката си зададе въпроса накъде повече от това. Черната Златка преживява изключително тежко загубата на бебето си. Тя съобщи тъжната вест в събота, а днес, няколко дни по-късно се обяснява в любов на любимия си мъж.

В социалната мрежа Фейсбук Черната Златка написа, че на днешния ден, рожден ден има човекът, който я дарява с вяра и сили да продължава напред и да вярва в доброто.

[caption id="attachment_418991" align="alignright" width="300"]Черната Златка призна, че вероятно ще потърси помощта на психолог Черната Златка призна, че вероятно ще потърси помощта на психолог[/caption]

Тя се обясни в любов на любимия си мъж с думите: „Обичам те с цялото си сърце”. Плеймейтката написа още, че с любимия й – Мирослав преживяват много труден период, но изрази надежда, че точно тези моменти ще им помогнат да се сближат още повече. Черната Златка благодари на Миро, че е до нея и не е пуснал ръката й нито за миг. Тя му пожела да бъде жив и здрав и все с такъв достоен характер, пише Блиц.

Междувременно Черната Златка призна, че не се чувства никак добре – нито психически, нито физически. Специалисти са категорични, че е повече от нормално Златка да се чувства по този начин предвид, че изгуби бебето си, преди да се появи на бял свят. Черната Златка заяви, че си почива, но въпреки това постоянно я унася на сън. Тя изплака, че след случилото се, се чувства ужасно и вероятно ще прибегне до услугите на психолози. Плеймейтката не скри, че получава много съвети.

Запознати твърдят, че майката на Черната Златка – Маргарита е пристигнала от Бургас, за да е до нея в този тежък момент. След като изгуби бебето си, Злати допуска до себе си само Маргарита и Мирослав, пише pik.bg.