Те бяха по-близки и от родни сестри, а после внезапно се смразиха. Дотам, че не искаха и имената си да чуват една на друга. Особено Галена, която показваше видима непоносимост към Преслава.

Първоначално се смяташе, че двете са се скарали заради наградата за певица на годината, но това са пълни глупости. Омразата между двете продължи над 10 години и както се сещате, не е възможно в основата да стои просто някаква си наградка... Така и се оказа. Поводът за скандала е различен и страшно шокиращ - Преслава е мърсувала с мъжа на Галена. Толкова!

Безумието се случило, докато Галена била извън страната, а Преслава имала участие, на което се озовал и Галин с група авери. Всички били с тлъсти пачки в джобовете и разбира се, Пресито се въртяла основно около тях. Пийнал яко, Галин започнал да дава огромни бакшиши на Преслава, а тя пък му се кикотела ехидно и започнала откровено да флиртува.

След участието двамата се награбили и се натоварили в едно такси, което ги откарало до избрания хотел. Още в колата започнали да си бъркат по "дупките" и да се мляскат, а в стаята се отдали на бурни животински страсти. Чували се в съседните стаи, дори хора се оплакали на рецепцията.

"Затова се скараха двете. Галена бързо разбра за случилото се и се разочарова силно от Преслава. И с право. Как можа да й го причини, та те бяха неразделни", коментират източници.