Полина Спасова хич не е доволна от постъпката на Благой Георгиев!

Младата невеста на Благой Георгиев преживя първото си разочарование и то само дни след сватбата й с футболиста. Полина Спасова (вече Георгиева) не е доволна от решението на мъжа си, но си трае, какво да прави... Особено, когато става дума за децата на спортиста. Оказа се, че вместо на дълъг и усамотен меден месец на романтично кътче, Джизъса реши да води първородните си наследници на море.

След сватбата: Булката на Благой Георгиев разочарована от решението му! (ето защо + СНИМКИ)

Да, става дума за децата му от Христина Витанова - Давид и Йоана, с които той се пусна в мрежата, видимо забавлявайки се. Сещате се, че Полито е с тях и се сещате също така, че едва ли е на седмото небе и прелива от умиление. От друга страна обаче тя трябва да го играе щастлива и да се къса от чувства на обич към децата, които не са нейни.

"Няма какво да се лъжем, малко са жените, да не кажем, че няма такива, които с охота ще приемат, че и ще плеснат с ръце меденият им месец да бъде с "деца на море" и то не техни. Ясно е, че Полина не е майка на малчуганите и се дразни от вниманието на Благой към тях, защото го иска само за себе си. Но си кротува и се хили", коментират запознати.

Знаем, че освен двете деца от Витанова, Георгиев има син от татарката Омерова, както и още един син от Русата Златка. Последната е на почивка с детето и новия си - арменеца Карен, а тримата видимо се забавляват от сърце.