Лена Бориславова бе заснета да държи Кирил Петков за ръка!

Днес, на изпроводяк от МС, след като сдадоха властта, Кирил Петков и шефът на кабинета му - Лена Бориславова бяха заснети да се качват нагоре по стълбите... хванати за ръка. По-точно брюнетката бе хванала бившия премиер, а фотото мълниеносно обиколи цялата мрежа и разбуни жестоко духовете.

В отговор Бориславова не закъсня. Тя изригна с възмутен пост в нета като първо благодари на журналисти и оператори за работата им по време на техния мандат. После обаче прехвърли топката върху жълтините и фалшивите вести като обяви, че и в последния им ден от управлението някой се опитва да ги злепостави в очите на обществото.

"Наясно сте, че днес в МС имаше десетки, буквално десетки фотоапарати и камери, а ние отлично знаехме, че ще бъде следено всяко наше движение. И да, ето че някой отново извъртя нещата така, че да изглежда как аз държа премиера за ръка. Ами не! Не съм го хващала за ръката и никога не бих го направила.

Това обаче показва едно - че жените в политиката още са неглижирани и унижавани, още не са приемани като равни и то в нашия век. Няма значение дали си учила, дали си умна, дали си кадърна. Винаги ще те поставят в положение, в което уж трябва да зависиш от мъж. Промяна в мисленето е нужна на света и особено на България", заяви Лена.