Явор Бахаров успя да си спаси мястото в сериала!

Явор Бахаров спаси участието си в новия сезон на сериала „Съни бийч”, който се снима в момента. Скандалният актьор бе на косъм да изхвърчи от продължението заради своите проблеми с правосъдието. [caption id="attachment_665240" align="aligncenter" width="300"]Явор Бахаров Явор Бахаров си запази мястото в сериала[/caption] Оказва се обаче, че именно те действат като допълнителна реклама на сериала и вдигат зрителския интерес към него. Това е било оценено като достатъчно силен аргумент в полза на актьора, който в крайна сметка спасил работното му място.

Преди дни Явор показа снимки от аквапарк в Слънчев бряг, а в същото време колежката му Боряна Братоева публикува в социалните мрежи кадър на снимачната клапа на „Съни бийч” 2.

Снимките на сериала вече са започнали, а Бахаров-младши, чието участие бе на кантар във втория сезон, отново работи там. Неговият герой е ключов за сценария, който пък от своя страна е готов от години. Както вестник „Уикенд” писа преди време, екипът на продуцентите Андрей Анаудов и Иван Христов са готови със сценария за цели три сезона на продукцията още от 2018 г., когато са снимани епизодите, които се излъчват в момента по Би Ти Ви. Телевизията е била сигурна в успеха на комедията и затова поръчала три сезона наведнъж. После обаче Явор се забърка в серия конфликти със закона и от Би Ти Ви били категорични, че сценарият трябва да се пренапише, а малкият Бахаров да бъде изваден от него. В подкрепа на тази идея е очакването, че той може да бъде осъден ефективно. В крайна сметка обаче се оказва, че попуярността на актьора не само не страда от проблемите му със закона, но и става все по-голяма. Наскоро той заедно с колегите си от „Съни бийч” Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди направиха представлението „Отчаяни съпрузи”, билетите за което се продават като топъл хляб. В същото време появяванията на скандалната звезда в тв ефир редовно правят много добър рейгинт, така че в крайна сметка ролята му е била запазена. Това е идеалният сценарий за Бахаров, който въпреки своята популярност редовно е без пари заради своите широки пръсти и проблем с правосъдието.

Снимките на „Съни бийч” 2 започнаха две седмици преди Велидкен. До „Уикенд” достигна информация, че актьорите се умирали от студ на снимачната площадка, защото времето първите дни било облачно и ветровито, а те трябвало да играят по бански и къси панталони на плажа, където вятърът е най-силен.

По същото време в София хората все още ходеха, увити в палта и с ботуши, тъй като максималните температури рядко надвишаваха 10 градуса. Преди Лидия Инджова, която играе гаджето на Иво Аръков – Дарина, сподели, че е умирала от студ и по време на снимките на първия епизод в сезон 1. В него тя и екранната й сестра Ивон (Евелин Костова) има сцена на плажа, снимана в зверски студ. Екипът е бил навлечен в зимни якета, а Лидия и Евелин са по бански и се мажат с плажно мляко. Въпреки това двете дами не се оплакват, защото това са рисковете на тяхната професия.