След като се разбра, че перфектният й брак със съпруга й Данаил далеч не е бил толкова перфектен и двамата се разведоха, заради друга жена, водещата Нели Хаджийска първоначално се срина. Нели от "Търси се", както я наричат, изпаднала в "дупка", обаче за кратко.

Тя бързо потърсила помощ от различни астролози, психолози и лайфкоуч наставници, с чиято подкрепа и съвети успяла да преодолее факта, че е сгрешила в избора си и е обичала женкар.

Нели тъкмо се успокоила, когато внезапно хормоните й полудели, разкриват близки до нея източници. Дали е от възрастта, или от пропиляното време с Данаил, но Хаджийска го е ударила през просото и се държи като гладна за мъж. В момента тя е на морето с двамата си сина, но въпреки това не преставала да се конти и да опитва да съблазнява наред.

"Види ли готин мъж, откача. Започва да се суети, да си роши косата, да си облизва устните, да кокетничи - потрес. Да не говорим, че се барна на плажа с рокля на Долче и Габана за 7 бона. Коя жена ще сложи това на плаж, както и огромните обеци, грима и прочие...", разказват източниците.

Дори на снимките, които пуска в нета, Нели е винаги предизвикателна, а в старанието си да изглежда слаба и фина, на последното фото си е "премахнала" изцяло единия крак. "Машалла, како!", бъзикат я потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com