Сръбската легенда Драгана Миркович призна за свой здравословен проблем, който я мъчи от години , но покрай ядовете около развода се отключил отново. Става въпрос за проблеми с шитовидната жлеза.

“Години наред мълчах и страдах вътрешно. Аз обаче влязох във всичко много млада и нямах защита и се борих сама. Всичко това доведе до тези последствия с щитовидната жлеза, проблем, който имах преди 10 години. Ако имах предразположение към него, щях да го получа по-рано. Казвах, че често ме боли гърлото от мълчание, но накрая се оказа, че щитовидната ми жлеза е засегната и имам други здравословни проблеми. Въпреки това не се оплаквам и се крепя от моя позитивизъм и радост‘‘ – разказва тя пред сръбската преса.

Драгана изживява тежко развода и казва, че преди всичко е един обикновен човек и изживява тежко всичко случващо се. Никой не знае какво е на душата й.  Въпреки всичко тя остава добър човек и приятел, заредена е с много любов и смята да продължи да се бори.

Припомняме, че Драгана сложи край на брака си с Тони Биелич, след като той й изневери с много по-млада жена от нея. Двамата дори живеят вече заедно в Хърватия.

Източник: signal.bg