Хилда Казасян и половинката й Пламен Иванов са разделени от месеци и това вече се разчу в публичното пространство още преди време. Според едни Пламен е "смотан женкар", който е предал Хилда и не заслужава любовта й, а според други - на нея й се е върнало, защото тя е разбила брака му.

Както знаем, преди да се влюби в нея, Пламен Иванов е бил дълги години с журналистката Валя Войкова. В момента, в който той й съобщава, че обича щерката на Вили Казасян и я оставя заради нея, Валя едва не полудява от мъка. Тя преживява много тежко раздялата с Пламен и според някои това е било по вина на Хилда, която си е платила цената...

Дали е така, или не, или просто нещата са чисти случайности, истината е, че Казасян обожаваше мъжа си и през всички тези години му беше вярна. Не само това обаче - за да го задържи и да го накара да не поглежда към друга, Хилда перманентно е била на диета. Това разкри самата тя, колкото и неприятно да й е.

"Винаги съм била на диета, винаги съм брояла калории и съм яла предимно зеленчуци с месо. Какво да се прави - ген, орисия, женски мъки... А и не обличам спорта, така че още повече трябваше да следя за храната си", казва певицата.

А близки до нея я убеждават да живее щастливо, защото ако един мъж е коцкар, той ще кръшне и на Мис Вселена. Все тая...

Източник: Crimesbg.com