Отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек са на ръба, а звездата се чуди какво да направи, за да подобри ситуацията. Тя се е хванала за него като удавник за сламка. Сигурен источник твърди, че тя е загубила всяко достойнство и умолява Бен да не я напуска. По думите му певицата е в депресия и има тежки паник атаки.

"Тя плаче през цялото време и е много разстроена. За минута минава от гняв през отчаяние до паник атаки, а след това изпада в заблуда, че това е само миг и всичко ще бъде наред", казва източникът, близък до изпълнителката.

"Джен се разпадна на парчета. Тя казва, че не може да си представи сценарий, при който може да съществува без Бен в живота си", добавя той.

От своя страна Бен не приел, добре този натиск и избягал при бившата си Дженифър Гарнър. Двамата били засечени на разходка в Лос Анджелис.

Припомняме, че слуховете, че Лопес и Афлек имат сериозни проблеми в отношенията, се появиха миналия месец. Тогава бе съобщено, че актьорът се е изнесъл от имението им в къща под наем.

Източник: blitz.bg