47-годишната Кали активира бомбата като най-после се реши да покаже гаджето си и да проговори за връзката им, датираща от вече няколко години. Става дума за младия Атанас, който е собственик на една от големите аптечни вериги у нас и е с цели 15 години по-малък от певицата.

Според Кали обаче това не е пречка в отношенията им, защото Наско бил страшно зрял, уравновесен и сериозен за годините си. Той я подкрепял и разбирал така, както малцина го били правили в живота й, а освен това я насърчавал в кариерата.

"Той е прекрасен. Не съм го показвала досега, защото не е от хората, които обичат шума и популярността, а аз се съобразявам с това. Освен това е и страшно красив, така че се пазя от завистливи очи и нахални женички", смее се Кали пред Алекс Сърчаджиева, на която ще разкаже всичко за любовта си с Атанас.

В предаването още ще чуем думи, които певицата не е изричала досега и това е разкритието за нейна предишна връзка, която била ад. Вместо щастие и усмивки, тази връзка й давала само ядове и тормоз, но обществото така и не станало наясно с този факт до днес.

Относно разликата в годините й с Атанас, Кали е убедена, че това няма никакво значение, когато душите се припознаят и обикнат.