Малка е още, има време да го "израсте" - така се надяват близки до Михаела Маринова, която тотално изплиска легена след бурната си афера, завършила кошмарно за нея. Знаем, че тя имаше връзка с мъж, когото определи за голямата си любов, но който се оказа женен. И, разбира се, избра семейството си пред нея, след като й завъртя главата и си "начеса" крастата.

Да, Мишето е още на 26 години и е разбираемо да реагира по такъв драматичен начин. Първо тя страдаше, не спираше да се жалва за изгубената любов в ефир, правеше тъжни балади... Сега обаче е обърнала тотално плочата и е предприела нов курс - да се прави на мъжемелачка и да се сваля на всеки срещнат.

Това разкриха близки до нея източници, които са шокирани, че Маринова дори е започнала да пунтира кака си Камелия от чалгата. "Вижте й само последните снимки от концерти и сами си отговорете на кого ви прилича! Едно към едно клонинг на Камелия. Само че на Ками това й идва отвътре, гореща си е по природа, докато при Мишето личи, че се напъва. Иска да дразни онзи ли, какво ли, но е смешно", коментират те.

И добавят, че Маринова е започнала да се държи супер фриволно с мъжете, в опит да забрави единствения - демек женения.

Източник: Crimesbg.com