Лиляна Боянова е щастлива след доста години самота!

Водещата Лиляна Боянова празнува и има защо. Най-после тя открито обяви, че е влюбена и че е срещнала мъж, който я кара да се смее и да мечтае. Дори го показа. Става дума за нейния колега от Би Ти Ви - Николай Пенчев, който там е режисьор. Двамата са били рамо до рамо работейки през цялото това време, но явно сега е назрял моментът да се съберат.

В мрежата Пенчев показва и чувство за хумор като се е написал в Инстаграм не с името си, а с прякора "Големият нос". Не е ясно от колко време двамата с Лиляна са заедно, но сега те са на почивка в слънчева Гърция и се забавляват. А тя е написала дори думите на Христо Фотев, че морето не е измислица и щастието наистина съществува. И е добавила: "С теб, Голям нос!", което е сладурско.

Знаем, че Боянова си заслужава любовта, заради всичко, което понесе на гърба си. Водещата има вече пораснало момче, за което се грижеше съвсем сама, защото таткото си грабнал чукалата и ги напуснал веднага след раждането. Така и на се разбра името на господина, но ставаше дума за богат и вероятно известен българин, който обаче и петак не е дал за тях двамата.

После спрягаха на няколко пъти Лиляна с разни други мъже, но досега поне тя не се беше решавала да покаже нито един от тях. "Много е хлътнала сега, Никола е зевзек и майтапчия, но е готин човек и й е взел ума. Само дано връзката им да е стабилна и да продължи, защото още едно разочарование ще й дойде много", коментират нейни колеги.