Мрачни мисли се въртят в главата на доскоро слънчевата Силвия Петкова. Актрисата, която бе щастлива и благодарна с прекрасното си семейство - любящ съпруг и чудно детенце, днес остана само със сина си. Защото "любящият" съпруг започна да "люби" друга, след като доби малко популярност.

Да си го кажем честно - Зоранчо не беше известен никому, преди да влезе в Сървайвър, а след като го и спечели, с него не можеше да се говори. Юрнаха му се мацки - най-вече заради парите, а той показа реалния си облик на женкар. Това силно нарани Петкова, с чието име той се опитваше да пробие доскоро.

След като мъжът й публично се "развява" с новата си, Силвия Петкова проговори: Това е грозната истина! (СНИМКИ)

Силвия постъпи като жена с нрав и достойнство - остави Зоран и продължи живота си, или поне се опитва. Той обаче е повече от нагъл, като дори не изчака да мине време и раните да заздравеят, а се "развява" с новата си тръпка - някаква млада перуанка, с която се и натискат публично.

Е, вчера Силвето не издържа и разкри грозната истина. А тя е, че не само има мъж предател, но и приятели - предатели. "Днес било Ден на приятелството. Замислих се и за съжаление установих, че нямам истински приятели дори и за пръстите на едната ръка. Много е жалко, но нищо - може би някой ден ще срещна такива", казва Силвия.

Която със сигурност е разбрала кои са лицемерите по реакциите им към Петровски и това, че не са застанали на нейна страна.