Чаровницата на поп фолка - Анелия остави всички с отворени от изненада усти, след като съвсем открито и без притеснение посети масов курс на Наталия Кобилкина. Темата на семинара бе "Да се научим да приемаме мъжа си такъв, какъвто е".

В него рускинята обяснява как да бъдем доволни във връзките си и да се отървем от емоционалната си зависимост към партньора, която ни пречи. Разбира се, уроците на Наталия са платени, но това за Анелия не е проблем. По-скоро нея би трябвало да я тревожи публичността, но явно и това е успяла да преодолее в името на отношенията си.

Знаем, че Анелия от известно време е обвързана с бизнесмена Любомир Захаринов, който обаче наскоро яко сгази лука. И то не с коя да е, а с прясно разведената Алекс Богданска. Злите езици шушукаха, че манекенката сама се навряла в очите, а оттам и в ръцете му, но това не го оправдава.

Последва скандал между Анелия и Богданска, а певицата взе твърдото решение да се раздели завинаги със Захаринов. Но щом е прибегнала до курса на Кобилкина, то очевидно й е дошъл друг акъл. Близки до нея източници разкриха, че Анелия е още силно влюбена в партньора си и не иска да го изгуби.

"Тя се надява на чудо, на това, че Наталия ще й даде някаква "формула" в ръцете, но това едва ли ще стане. Всеки най-добре усеща за себе си какво трябва да прави и как да действа", коментират източниците.