Преди дни Башар Рахал се реши най-после да проговори за края на връзката си с Райна Караянева, която продължи около седем години. По думите му се разбра, че няма да запази хубави спомени от тази любов, но пък си е взел поука да не се доверява толкова силно на някого, дори и на човека до него.

Малко след изказването му, самата Райна реши да блесне и да вземе думата. Тя явно искаше да привлече вниманието върху себе си и да, определено го направи. Но не с любовните си сполуки и несгоди, а с пластичните.

Караянева лично и публично разкри, че има повече операции, отколкото връзки в живота си и съответно повече пластични хирурзи, отколкото мъже. Само на носа си тя има рекордните 13 ринопластики, пърната от които направила още на 17 години и тайно от родителите й.

"Уж отидох на лагер, а като се върнах, бях с друг нос", казва Райна, но странно защо не обяснява как и откъде е взела парите за тази скъпа интервенция, като е била още ученичка. Последвали нови и нови пластики като в един момент нещата тръгнали на зле, получили се усложнения и можела сериозно да се увреди.

Наложило се да й махнат и две от ребрата, а за останалите части на тялото й е ясно - надали има нещо, което да не е пипнато. Според потребителите обаче, това си е чиста зависимост.

Източник: Crimesbg.com