Преди дни Мария седна срещу Мон Дьо и даде интервю, в което ясно показа, че отношенията й с Мирослав Соколов са приключили и че съжалява, че изобщо се е хванала с него. Тя дори го нарече "не достатъчно мъж", защото, заради комплексите си и страховете си, я накарал да спре да пее. Нещо, което Мария определи като най-голямата си глупост и грешка.

"Щом един мъж те кара да правиш подобни компромиси, значи той не е достатъчно мъж за теб и няма място в живота ти", заяви Мара Отварачката и добави, че е търпяла много гадории в брака си.

Разбира се, това не се е посрещнало с възторг от самия Миро Дзвера, разкриха близки до бившата двойка. Часове след излъчването на интервюто, Соколов позвънил на Мара по телефона и й вдигнал скандал за "чудо и приказ". Даже й обяснил, че трябва да се радва, че не е дошъл да я намери на място, защото щял да я "спука". Едва ли ще да е от целувки...

Накрая направо я разбил - след сума крясъци и обиди, Миро заявил, че си взима всичките коли и оттук насетне Мара да му мисли как ще се придвижва. "Ще ходиш пеша, тъпа краво, да ти дойде акълът! Използвачка нагла, скоро няма да намериш кой балък да се свърти до теб и за ден", насосвал Миро.

Източник: Crimesbg.com