Нина Добрев информира феновете си за възстановяването си след операцията, която претърпя след тежък инцидент с електрически велосипед миналия месец.

В сряда възпитаничката на „Дневниците на вампира“ сподели в Инстаграм, че „операцията е била успешна“.

„Благодаря на всички, които изпратиха мили съобщения, мисли, молитви и добри вибрации“, продължава тя в публикацията си. "Усещам подкрепата и положителната енергия. Това означава повече, отколкото някога ще разберете."

Добрев също така припомни мислите си, свързани с операцията, в своята Instagram Story: "Някой друг се страхува преди операция? Аз съм такова бебе, когато става въпрос за игли, кръв или каквито и да било процедури."

Въпреки че Добрев не е разкрила много подробности около инцидента, на 20 май тя сподели, че е била хоспитализирана заради инцидент с електромобил. Тогава тя публикува своя снимка на велосипеда, а след това и снимка, на която лежи в болнично легло с шина на врата и шина на крака. „Как започна всичко срещу това как продължава“, написа тя под публикацията.

Няколко колеги знаменитости се включиха в коментарите ѝ, за да изпратят добри пожелания, включително Сара Мишел Гелар, която написа: „Все още успяваш да изглеждаш великолепно в болничното легло“, а Зоуи Дешанел добави: „Неее Надявам се на бързо възстановяване!“ Приятелят ѝ, олимпиецът Шон Уайт, също написа: „Просто поддържам нещата в марката.“

Източник: hollywoodreporter.com