Запознати твърдят, че е напът да изгрее съвсем ново шоу на хоризонта в bTV. Те посочват, че след „Ергенът” на ход е „Момата”.

 

То ще е модификация на сеирджийското риалити, снимано в Турция, в което вместо 20 жени да се борят за един мъж ще е обратното – 20 мъже ще се борят за една жена. Според мълвата първата „мома” ще е психоложката Александра Гърдева. Припомняме, че тя бе тази, която миналата година напусна Ергенът” по собствено желание, при това на крачка от финала

 

След „Ергенът“ bTV пуска и „Момата“

Тя се появи за малко във втория сезон на „Ергенът”, за да се срещне с част от новите участнички, както и с Евгени Генчев. Психоложката задаваше на момичетата въпроси от типа на „Смятате ли, че правите хубав се*с?” и „Участвали ли сте в женски бой?”.

 

Макар да не може да се отрече, че срещата спокойно можеше да мине и без нея, се твърди, че целта е била да подготви зрителите за новия формат, който се обмисля в Би Ти Ви, а именно – „Момата”. Това е логичната последователност, която се следва навсякъде по света. Първо се пуска оригиналният формат с главен герой мъж, а след това – модификацията му, в която обикновено се внедрява някоя от финалистките в „Ергенът”, която обаче не е била избрана за победителка.

 

Така и не става ясно дали у нас ще се използва буквалният превод на английското заглавие – „The Bachelorette“ (Момата), тъй като за немалко хора думата звучи като шега. Възможно е да се търсят други варианти, но какви ще са те, в bTV тепърва ще ги обмислят. Важното е, че работата по идеите за новия формат вече тече с пълна сила.

Вероятно си спомняте, че през миналата година Александра Гърдева спечели доста фенове, след като влезе в ролята на жертва на по-агресивните момичета в „Ергенът”.

На техния фон тя бе разпозната от зрителите като поне една идея по-интелигентна, сдържана и възпитана. Очакванията бяха, че тя ще бъде изборът на първия Ерген – Виктор Стоянов, но напусна състезанието по собствено желание, когато в имението бяха останали само три момичета – тя, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, която в крайна сметка победи.

 

Александра не скри, че е обидена на Виктор заради това, че не я защитил, когато другите участнички я нападнали. След финала обаче бе забелязана неколкократно в компанията му, докато с победителката Капитонова не бе засечен нито веднъж.

Към момента Гърдева е обявила, че е във връзка, но така и не отбелязва с кого. Това няма да е проблем за бъдещото й участие в „Момата”, тъй като никой не знае какво ще стане, докато настъпи моментът за снимките на риалитито. Не е изключено да претърпи внезапна раздяла с мъжа до себе си, за да влезе във формата. Това се случва с много от участничките, които влизат във формата за слава и клиенти.

 

Както вече стана ясно, актуалният ерген Евгени Генчев също е сериозно обвързан, но това не му пречи да е в риалитито. 

Източник: Уикенд