Само броени месеци минаха от старта на огнената връзка между Глория и младото й тигърче Добромир Добрев. Чалга певицата се държеше нетипично за самата себе си още от началото като не спираше да пуска фотоси на избраника си и да се хили от прегръдките му.

Двамата бяха неразделни при все, че реакциите на потребителите в нета бяха повече от саркастични, негативни и дори откровено подигравателни. Причината е, че тази година Глория ще чукне половин век, а Добрито е само на 36 лазарника. Не, че е нещо нетипично за зрелите дами напоследък, но от Гло не бяхме го очаквали.

Именно затова и всички изпаднаха в ступор днес, когато стана ясно, че певицата е зарязала младежа в България, а тя е отпрашила за Испания само в компанията на щерка си Симона Загорова и нейна приятелка. Трите се пуснаха от самолета и видимо се кефят на почивката.

Досега Глория не се е отделяла и за миг от мускулестия Добрев, което навежда на въпроса дали двамата не са се скарали за нещо. Припомняме, че астроложката Алена предвеща, че двойката ще има проблеми и то заради инатия характер на Глория.

"Ако не се разделят още през тази година, то може да останат заедно и занапред, но няма да е лесно. Глория има тежък и крайно инатлив нрав, което не се търпи лесно", каза Алена.