Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се появиха публично на филмова прожекция в Лос Анджелис за неговия нов проект.

Това е първата им голяма публична изява след излизането на мемоарната книга на Бритни Спиърс "Жената в мен". Двойката, която е родител на синовете си Сайлъс, на осем години, и Финиъс, на три години, се съчета със стилни изцяло черни тоалети за събитието.

Десеткратният носител на "Грами", 42-годишният Джъстин, облече шарено черно сако върху тениска, съчетано с черен панталон и официални обувки.

След бомбастичния мемоар на Бритни Спиърс:  Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се появяват за първи път заедно на публично място

Допълва аксесоара си с колие и слънчеви очила с кафяви стъкла. 41-годишната Джесика допълни визията на съпруга си с шикозен копринен топ и черна пола, украсена с кръгли сребърни украшения, като завърши ансамбъла си с тъмен чорапогащник и черни токчета. Косата ѝ беше прилежно вързана назад, а аксесоарът ѝ беше с обеци във формата на обръч.

Тази поява идва след бягството на двойката в Кабо Сан Лукас миналия месец, на фона на шума около книгата на Бритни, която беше издадена на 24 октомври.

Джъстин и Джесика са женени от единадесет години, като през октомври 2012 г. се събраха в курорта Борго Егнация в Италия. За първи път те станаха публична двойка през януари 2007 г.

Преди това Джесика е била свързвана с актьорите Крис Евънс, Джерард Бътлър и Адам Лаворгна, а предишните връзки на Джъстин включват известни романси с Камерън Диас, Алиса Милано, Джена Дюан и Бритни Спиърс.

След бомбастичния мемоар на Бритни Спиърс:  Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се появяват за първи път заедно на публично място - Снимка 2

Мемоарите на Бритни попаднаха в заглавията на вестниците с разкритията за връзката ѝ с Джъстин, продължила от 1999 до 2002 г.

В книгата си Бритни разкрива, че е направила аборт, след като е забременяла от Джъстин. Тя описва преживяването като едно от най-мъчителните в живота си и изразява мнението си, че по онова време той не е бил готов да бъде баща.

След тези разкрития Джъстин изключи коментарите си в Инстаграм на 26 октомври. В "Тролове: Band Together", който ще бъде пуснат в продажба в цялата страна в петък, Джъстин отново озвучава ролята на Бранч - герой, който озвучи за първи път в "Тролчета" от 2016 г. и продължението му от 2020 г. "Trolls World Tour".

По време на събитието в сряда Джъстин се събра и с колегите си от NSYNC Ланс Бас, Джей Си Часез, Крис Къркпатрик и Джоуи Фатоун. Това събиране последва първата им групова изява от повече от десетилетие на наградите MTV VMA в Холивуд през септември тази година.

NSYNC, известни с хитове като "Bye Bye Bye" и "Tearin' Up My Heart", издадоха нов сингъл, озаглавен "Better Place", за саундтрака на филма.

Напускането на Джъстин от NSYNC в разгара на славата им води до успешната му солова кариера, ознаменувана с издаването на дебютния му солов албум "Justified" през ноември 2002 г.

Албумът, включващ хитове като "Señorita" и "Rock Your Body", му носи първите награди "Грами" и го катапултира към успешна солова кариера.

Източник: hellomagazine.com